Hoe wil jij geld winnen op het internet?

Hoe zou jij het vinden om 's-morgens wakker te worden, op je telefoon te kijken en te zien dat er in de afgelopen nacht weer geld verdiend is? Of hoe zou jij het vinden om de hele dag lekker te luieren, beetje te fitnessen, vroeg te gaan slapen en dan om 02.00 uur achter je laptop te gaan zitten en ....

jezelf rijk te pokeren tot 04.00 uur? Klinkt mooi toch?


Wist je dat er genoeg mensen zijn voor wie dit realiteit is. Zou jij dit ook willen? Willen weten hoe jij online geld kunt winnen of misschien verdienen? Lees dan deze blog met aandacht. We geven je 5 mogelijkheden waarbij tip 3 wel een hele mooie is om je knikkers bij elkaar te halen op een prettige manier.
Heb jij ook nog een leuke manier? Schrijf dan zelf een blog en stuur hem in. Bij interesse plaatsen we doorgaans binnen 48 uur.

1. Word een online coach of therapeut

Even als eerste het verschil tussen een coach en een therapeut. Een coach heeft vaak geen diploma's voor hetgeen hij wil overdragen. Denk hierbij aan een skill als schrijven of een fysieke trainingsvorm - kettlebell instructie - cursus blog schrijven. Er zijn legio mogelijkheden om iets over te brengen waar jij goed in bent. Dit kun je als coach doen door een cursus of coachingstraject af te spreken. Het kunnen ook losse sessies zijn natuurlijk.

Een therapeut is vaak echt opgeleid om met emoties van andere mensen om te gaan. Emoties uit het verleden bijvoorbeeld of verslavingszorg. Denk hierbij aan een drankverslaving of gokverslaving. Je kunt dan door online sessies leuk geld verdienen.

Mogelijke verdiensten

  • € 100 – € 1.600 per maand te vragen als coach voor een cursus blog schrijven of een wekelijkse Skype meeting en het geven en controleren van huiswerk
  • € 80 per Skype sessie van 60 minuten te vragen als psycholoog / psychotherapeut
  • Tussen de € 60 en € 100 per maand rekenen als personal trainer op afstand waarbij je dagelijkse reminders stuurt via Whatsapp of SMS en wekelijks te bellen om de voortgang te bespreken

 

2. Bouw en/of beheer je eigen affiliate website om

Om online geld winnen of verdienen mogelijk te maken kun je ook je eigen website bouwen en je aansluiten bij bedrijven zoals Tradetracker of Daisycon. Zij beheren voor honderden verschillende winkels hun online bezigheden. Weet je bijvoorbeeld veel over voetbal en voetbalkleding, dan kun je bij deze bedrijven een online sportwinkel opzetten. Je hoeft dan geen eigen voorraad te hebben want via jouw website wordt er rechtstreeks bij de winkelier besteld. Jij strijkt commissie op en dat kan zelfs wanneer je op vakantie bent in Verweggistan. 

Ook veel reisorganisaties werken op deze manier. Ben je bijvoorbeeld helemaal gek van Frankrijk of Italië dan kun je een website opzetten met alles wat je weet over deze landen of over bepaalde streken van deze landen. En wanneer je daar dan een affiliateprogramma aan vast koppelt, verdien je slapen je geld. Kijk maar eens voor een heel mooi voorbeeld op https://hohetauern.nl, een website over een streek, de Hohe Tauern, in Oostenrijk.

3. Online geld winnen door poker te spelen

Een absoluut geweldige manier, ik had het er al even over in de inleiding, is online geld winnen met poker. Of je het nu gokken of spelen noemt, poker is een goede mogelijkheid om geld te winnen. Natuurlijk zit er een kans element in het spel maar meer en meer groeit het besef dat het ook een vaardigheidsspel is. 

En dat je jezelf goed moet voorbereiden wanneer je het poker spelen serieus neemt. zoals ik al schertsend aangaf, een stukje fitness, goede voeding en een goede administratie zijn van levensbelang wanneer je geld wilt verdienen met poker. Wist je dat tussen twee en vier uur 's-nachts het meeste geld wordt verdiend met online poker spelen? Daarom moet je vroeg naar bed, even een douche pakken om half twee en dan tot vier uur in de nacht knallen !!

4. Creëer een online cursus

 Hoe mooi is deze manier van geld verdienen, online geld winnen op het internet. Je werkt eenmalig een compleet concept uit over iets waarvan jij heel veel weet (of denkt te weten - in het land der blinden is éénoog koning toch?). Je bent op vakantie met je vriendin, zij wil zonnen en jij zit met je biertje onder de parasol op je laptop te werken. In de twee weken dat je vriendin een mooi kleurtje op doet, sleutel jij bijvoorbeeld een SEO cursus in elkaar. Powerpoints ondersteund met jouw stem, ruisende golven op de achtergrond of een video met jouw gebruinde hoofd in beeld met het strand op de achtergrond. En wanneer zo'n cursus dan eenmaal online staat hoef je, met behulp van een autoresponder, er niets meer aan te doen. Slapen rijk worden ...

5. Blog site

Leid je een heel leuk leven, ben je bijvoorbeeld

  • topsporter
  • mode deskundig
  • een expert op het gebied van gezonde voeding
  • heel goed in het geven van workouts

dan zou je kunnen kiezen voor een blog website. Word je blog eenmaal goed gelezen, dan kun je aan product placement gaan doen. Spullen promoten die je - of koopt tegen grote korting - of toegestuurd krijgt omdat je veel lezers hebt. 

Op deze manier laat je mensen meekijken met jouw dagelijkse leven. Voorbeeld is onder andere Enzo Knol. Nadeel is dat je wel moet blijven ontwikkelen, blijven bloggen / vloggen. 

Heb je zelf een andere manier gevonden om geld online te verdienen of te winnen en je wilt deze met ons delen, schrijf dan zelf een blog en stuur hem in. Bij geschiktheid plaatsen we meestal binnen 48 uur.

Copyright © 2009 - 2019 LDB Sales B.V.